Jeg hedder Mette, jeg er årgang 1978. født og opvokset i Brønderslev. Jeg bor med Peter, sammen har vi 3 børn, Oliver årgang 2001, Mathilde årgang 2003 og Linus årgang 2009. Samt vores lille gravhund, Sif.
 Jeg er uddannet Social og sundhedshjælper. Jeg har været kommunal dagplejer i ca 5 år. Tankerne om at blive privat dagplejer er nu en realitet.
 Jeg er Kreativ, engageret, smilende og anerkende. Her er masser af nærvær og omsorg. Jeg vægter genkendelighed og rutiner mens der er plads til spontanitet. Jeg har en sol og kostpolitik.
 Vores hus er indrettet med og til børn. Legerummet er en del af køkken alrummet, med legetøj som er målrettet til aldersgruppen. Ligeledes bliver stuen brugt til leg.
 Jeg har div. motoriske redskaber.
Jeg  har erfaring med for tidlig fødte børn.
Vores have er overskuelig med legehus, sandkasse og hængekøje. Der må spilles bold, plukkes blomster og graves efter biller eller hvad vi nu finder spændende. 
Sang og musik er hverdag hos mig.
Jeg har en original Christianiacykel med godkendte seler. Den bruger jeg ugentligt til f.eks transport til legestuen, tur i skoven, tur i Hedelund eller når vi skal besøge andre dagplejere. Den bliver serviceret efter Christianias egne foreskrivelser. Sådan at sikkerheden altid er i orden. 
Som privat dagplejer tilbyder jeg medbestemmelse og vægter forældre samarbejde højt.

Har i specielle ønsker til åbningstiderne så kontakt mig.